2011. július 25., hétfő

Szilágyi Aladár: A nemlétezők lázadása - Jelenlegi ára: 1 695 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A nemlétezők lázadásaA könyv listaára: 1950 Ft. Leírás:
Ötödik esztendeje rója Szilágyi Aladár a maga Etnosz-portyáknak nevezett riportútjaival Románia tájait, hogy képekben is megörökítve mutassa be, megyéről-megyére, faluról falura járva azt a tarka világot, amit az országban élő nemzeti kisebbségek jelentenek. A Klisszura titkai. Zárványok és szórványok a Partiumtól Dobrudzsáig (Nagyvárad, Scripta Kiadó, 2006. ) című kötethez hasonlóan ismét különböző etnikai kisvilágokba kukkanthatunk be a kötet rövidebb riportjai révén. A Segesvár környéki szászság mai helyzetéről ugyanúgy olvashatunk a kötetben, mint az ország délkeleti sarkában, Kalaici faluban élő, magát török-tatárnak valló, valójában zömében muzulmán roma közösség fájdalmas nyomoráról vagy például a hivatalos nyelvként el sem ismert dobrudzsai aromán közösségről (a kötet címében is szereplő nemlétezők-ről). A kötetben természetesen találkozhatunk a bánsági magyarokkal és a csángókkal is, miközben szó esik Nagylak evangélikus szlovákságáról, Bukovina lakóiról, a szamosvári örményekről, a temesvári szerbekről és egy életerős, nagyváradi zsidó közösségéről is. Széles körben ajánlható, tanulságos, egyszerre korrekt és személyes hangú, fekete-fehér, ám meglehetősen rossz felbontású fotókkal illusztrált kötet. ISBN: 978-973-0-07074-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 695 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 15:43
. Szilágyi Aladár: A nemlétezők lázadása - Jelenlegi ára: 1 695 Ft

Fontos