2011. július 28., csütörtök

Segrétain, Franck: A második világháború - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A második világháborúA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
A kiadvány az 1938-as Anschlusstól kezdődően Japán 1945. szeptember 2-án bekövetkezett hivatalos kapitulációig követi nyomon az emberi történelem talán legsötétebb és legvéresebb szakaszát, a második világháború történetét. Az oldalpárokból álló rövid fejezetek bemutatják a háború főbb szakaszait, a legnagyobb fordulópontokat jelentő katonai cselekményeket (az angliai csata, Pearl Harbor, sztálingrádi csata, normandiai partraszállás), a harcoló katonák egyenruháit, a háború modern fegyvereit (repülőgép-hordozók, atombomba). A francia szerző munkája - érthető elfogultsággal - a nyugati front eseményeire koncentrál és részletesen bemutatja a franciák és Franciaország sorsát a háború alatt (De Gaulle vezette Szabad Franciaország mozgalom, élet a megszállt területen és a Vichy-Franciaországban, a francia ellenállás, Franciaország felszabadítása). A sorozat többi tagjához hasonlóan ebben a kötetben is találkozhatunk színes háttérre kiemelt szövegekkel, melyekből megismerhetőek a második világháború kulcsfigurái és a háborúhoz kapcsolódó új fogalmak, kifejezések (pl. stuka bombázó, Blietzkrieg, U-Boot, kamikaze). A mutatóval és kislexikonnal kiegészített kiadvány a háború pusztításának mérlegével zárul. A színes és fekete-fehér képekkel, rajzokkal ás térképekkel gazdagon illusztrált kiadvány hasznos kiegészítője lehet az általános iskolai történelem tanításnak. ISBN: 978-963-19-6522-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:38
. Segrétain, Franck: A második világháború - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Fontos