2011. december 28., szerda

Regenart - peptides Májvédő funkciók, mérgezés - Jelenlegi ára: 3 260 Ft

Regenart
A Regenart védi a csont- és porcrendszert, ösztönzi a porc helyreállításához szükséges faktorok létrehozását, helyreállítja a sérült ízületeket, degeneratív ízületi és gerinc betegségekben is hatásos. Csökkenti az ödémát és gyulladást.
Májvédő funkciók: krónikus mérgezés, krónikus hepatitis, csökkent májfunció. Hatásos segítség idegrendszeri problémáknál, mint például a biliáris dyskinesia (akaratlan mozgás), és a gyulladásos tünetekkel járó allergiáknál.
Számos más összetevő mellett a Regenart főbb komponensei a taraksacin, articsóka, dihydroquercetin és a kondroitin szulfát.
*
Taraksacin
A gyermekláncfű gyökér kivonata monoterpén glikozidet, vagyis tarakszacint tartalmaz. Az emberi szervezetben a tarakszacin kettős funkciót tölt be. Egyfelől hat az ízület belső folyadékának (ami az ízületi porc tápláló környezete) minőségi összetételére, másfelől ösztönzi a porcszövet helyreállító tényezők kialakulását.
Mindez a máj anyagcsere folyamatainak gyorsításával következik be. A Regenart védi és helyreállítja az ízületi felületeket a tarakszacin kettős hatásán keresztül (a porcszövet természetes cseréje az ízület belső folyadéka által). Ennek köszönhetően a porcszövet kitisztul és újfent visszanyeri önlétrehozó, megújulási képességét.
Articsóka
Az articsóka kivonat erős májvédő, a tartalmát képező aktív anyagok védik a májsejteket (a nitrovegyületek, alkaloidák, nehézfémek sói, alkohol okozta) mérgezéssel szemben. Az articsóka kivonat hatással van a lipidek, koleszterin, ketontestek anyagcseréjére és javítja a máj méregtelenítő funkcióját. Az articsóka kivonat ugyanakkor epevédő hatással is rendelkezik. Növeli a kitermelt epe mennyiségét, valamint az epesók kiválasztását. Elősegíti az emésztést, megelőzi az epehólyag-gyulladás kialakulását, csökkenti a gáztermelést és szabályozza a bélműködést.
Az articsóka kivonatnak vízhajtó képessége is van, ugyanakkor csökkenti a vér nitrogén-tartalmú vegyületeinek szintjét. Az articsóka kivonat csökkenti a vér koleszterin tartalmát. Az érelmeszesedés megelőzésében és gyógyításában is használják.
Dihydroquarcetin
Az alkoholos italokhoz hozzáadott dihydroquercetin jelentősen csökkenti az alkohol káros hatásait, csökkenti a másnapossági érzetet és az alkohol további dózisának szükségletét, ezáltal is csökkentve az alkoholfüggőséget. Azon tulajdonsága, hogy csökkenti a vérben - a koleszterin felhalmozásáért felelős anyagok- a magas sűrűségű lipoproteinek számát, lehetővé teszi felhasználását az érelmeszesedésnél, mint megelőző és gyógyító készítmény.
A dihydroqercetin másik hatása, hogy ellenállóbbá teszi a különböző sejtek ellenállását a magas vércukorszint okozta káros hatásokkal szemben, ezáltal csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, és könnyíti a már kialakult különböző formáinak gyógyítását.
Képes csökkenteni különféle külső tényezők (ipari szennyeződés, vírusterjesztők, háztartási allergének) káros hatásait. Az immunrendszer különböző folyamataiban, mint anyagcsere-szabályozó vesz rész, valamint gátolja a gyulladásos folyamatok kialakulását. Célszerű a használata allergiák, és gyulladások esetén.
A dihydroquercetin meggátolja a normális sejtek átváltozását degeneratív sejtekké, lassítja a daganatos szövetek terjedését, ezért fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedések kialakulásának lehetőségét.
Kondroitin szulfát
Az ízületi porc pusztulásának egyik oka a benne lévő kondroitin szulfát csökkenése. A kondroitin szulfát a mukopoliszacharidok osztályába sorolt anyag, a porcszövet legfontosabb strukturális komponense. A kondroitin szulfát részt vesz a csontszövet, ínszalag kialakításában, valamint az érfalak rugalmasságának fenntartásában.
Érdekesnek tűnik a kondroitin szulfát még egy tulajdonsága: részt vesz a kolloidok kialakulásában és megakadályozza a savak lerakódását a vizeletben, ezzel gátolva a vizeleti kövek kialakulását.
Számos kutatás kimutatta, hogy a kondroitin szulfát nemcsak megakadályozza az ízületi porcszövet pusztulását csontkopás és csont-gyulladás esetében, de ösztönzi a szövet újratermelődését is. A kondroitin szulfát használata esetén javul a végtag- és hátgerinc ízületek mozgása, csökken vagy elmúlik a fájdalom, valamint az ízületi roppanások száma.
*"Létezik lehetőség az emberi öregedés folyamatának irányítására! "
*
Szerv és szövet megújító Peptidekkel!
*
Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania.
*
Felfedezésért 2010. november 28-án Nobel díjra jelölték.
*
Végre Magyarországon is elérhetőek ezek a forradalmian új termékek!
*



Jelenlegi ára: 3 260 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 03:42
. Regenart - peptides Májvédő funkciók, mérgezés - Jelenlegi ára: 3 260 Ft

Fontos